De familiale verzekering, de verzekering met de ruimste waarborgen

De familiale verzekering is wellicht de verzekering met de ruimste waarborgen tegen een zeer redelijke prijs. Wie er nog geen heeft, raden wij aan om er dringend één af te sluiten. Wie er één heeft en wil weten of de waarborgen aan zijn situatie aangepast zijn, kan best contact opnemen met een verzekeringsmakelaar?

Er bestaan veel goede redenen om een familiale verzekering af te sluiten. Deze verzekering komt tussen wanneer jij, je gezinsleden, je huisdieren schade aanrichten aan derden. Voor de materiële schade is er een geïndexeerde vrijstelling voorzien van 306,86 euro. Doorgaans is er ook een waarborg rechtsbijstand inbegrepen. Deze kan je ook laten opnemen in je globale rechtsbijstandsverzekering, waardoor de premie van de familiale verzekering ietsje goedkoper wordt. De premie van de familiale verzekering hangt af van de extra-waarborgen die je afsluit.

Enkele ‘niet alledaagse’ voorbeelden waar een familiale verzekering tussenkomt

Je merkt het, een ‘ongeval’ is vlug gebeurd. Daarom is het dan ook zo belangrijk dat je een familiale verzekering hebt. Voor meer info, neem gerust contact op met je verzekeringsmakelaar.

Bron: Nextmove