Maak een afspraak


Nood- en servicenummers

Ondernemingen

Uw personeel

Arbeidsongevallen

Hebt u personeel in dienst? Dan moet u een arbeidsongevallenverzekering afsluiten. Zo zijn uw werknemers gedekt als ze een ongeval hebben tijdens hun werk én op weg naar het werk.

In België is iedere onderneming verplicht een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten voor de personeelsleden die ze in dienst heeft. Het geldt voor voltijdse en deeltijdse werknemers, voor vast personeel en tijdelijke krachten.

Groepsverzekering

U kunt er wellicht over meepraten: het is niet altijd even gemakkelijk om competente medewerkers aan te werven en te behouden. Hun expertise is nochtans van vitaal belang voor de ontwikkeling van uw KMO. Bent u op zoek naar een performante oplossing om uw medewerkers te motiveren en hun loyaliteit te verhogen? Sluit een groepsverzekering af!

Wij bieden u een performante groepsverzekering die uw medewerkers voorziet in een interessant extralegaal pensioen en tegelijk voor uw KMO een aantal onmiddellijke voordelen oplevert. Een onbetwistbare troef om uw personeel te rekruteren en te behouden!

Hospitalisatie

Op zoek naar een manier om uw personeel extra te belonen?

Sluit dan voor hen een hospitalisatieverzekering af. Zo zijn uw werknemers verzekerd als ze moeten opgenomen worden in het hospitaal en worden hun medische kosten door de verzekeraar betaald.

Vraag uw offerte aan