Maak een afspraak


Nood- en servicenummers

Particulieren

Uw gezin

BA familiale verzekering

Een ongeval is snel gebeurd!

Stelt u zich voor dat uw zoon de ruit van uw buur intrapt met zijn bal.

Een rustige zondagnamiddag aan zee verandert in een nachtmerrie nadat u met de fiets een vrouw heeft omvergereden, of dat uw hond plots verandert in een wild beest en uw bezoeker bijt.

Dankzij de verzekering BA familiale kunt u op uw twee oren slapen. Ze volgt u overal ter wereld. U bent dus overal gedekt voor de schade die u per ongeluk hebt veroorzaakt aan derden. Zo simpel is dat.

Hospitalisatie

Een ziekenhuisopname brengt vaak een serieus kostenplaatje met zich mee. De doktersrekeningen, verblijfsrekeningen, kosten voor drank en eten… Het zijn zaken die de rekening zeer hoog doen oplopen. Een hospitalisatieverzekering kan u jammer genoeg niet beschermen tegen ziekenhuisopnames.

Deze verzekering beschermt u wel tegen het torenhoge kostenplaatje van een ziekenhuisopname. Sterker zelfs : de meeste hospitalisatieverzekeringen nemen de administratieve rompslomp van u over. Zo hoeft u zich hierover alvast geen zorgen te maken.

Verzekering persoonlijke ongevallen

Een ongeval in de privésfeer is snel gebeurd. Denk maar aan een val met elektrische step of een blijvend letsel bij het sporten.

De polis persoonlijke ongevallen is een soepele polis: u kiest zelf de waarborgen.

Hebt u al een hospitalisatieverzekering? Geen probleem: de ongevallenverzekering en hospitalisatieverzekering vullen elkaar perfect aan.

De ongevallenverzekering voorziet bijv. ook een vergoeding bij blijvende letsels.

Vraag uw offerte aan

Fietsverzekering

Nu u wat meer tijd hebt, trekt u er bij mooi weer waarschijnlijk wel eens op uit met de fiets. Een gezellige fietstocht langs rustige wegen, af en toe halt houden bij een terrasje. Het goede leven.

Als fietser bent u erg kwetsbaar en een ongeval is sneller gebeurd dan u denkt. Een gebroken ketting, een val of een aanrijding zijn geen uitzonderingen of zelfs een gestolen fiets hoort er jammer genoeg steeds vaker bij.

De medische en materiële kosten kunnen hierbij erg hoog oplopen. Dankzij onze fietsverzekering, een schadeverzekering en ongevallenverzekering speciaal voor u en uw fiets, hoeft u zich niet langer zorgen te maken.

BA paard

Wanneer u 1 of meerdere paarden bezit, kan u zich beter laten verzekeren voor uw burgerlijke aansprakelijkheid naar derden. U bent trouwens steeds verantwoordelijk voor de dieren die u bezit of onder uw bewaking heeft.

Het kan zijn dat deze paarden reeds verzekerd zijn in uw polis Familiale. Dit kan standaard opgenomen zijn tot een aantal paarden. Raadpleeg uw polis indien deze niet bij ons loopt of vraag ons naar de mogelijkheden. Wij adviseren u hierover graag!

Reisbijstand & annulatie

Wat als… uw reis toch niet zo vlekkeloos loopt als u initieel gehoopt had? Of wat als uw reis plotseling niet meer kan doorgaan? Dan rekent u maar best op de ervaring en de knowhow van uw verzekeringsmakelaar. Onze reisbijstandsverzekeringen geven u een gerust hart voor, tijdens en zelfs na uw vakantie.

Even onmisbaar is de dekking rechtsbijstand